22 March 2011

Üllatus

Pühapäevane üllatus oli see, et sain endale superägeda lauliku!!! Selles on 45 tänapäevast kristlikku laulu, kõik klaveripartii, akordide ja põhivokaaliga. Laule näiteks Casting Crowns'ilt, Michael W. Smithilt, MercyMe'lt, Steven Curtis Chapmanilt, Avalonilt, Rebecca St. James'ilt ja mitmetelt teistelt mu lemmikmuusikutelt. Nii-nii-nii äge ikka, nüüd ma veedan iga oma vaba hetke klaveri taga ja harjutan! :D Enamus neist pole just lihtsad mängida, aga seda enam on väljakutset. Ja olen avastanud endale selle kaudu ka uusi lemmikuid, laule, mis panevad südamesse lihtsalt erilise tahtmise Jumalat kiita ja ülistada. Sain selle lauliku ühe armsa koguduseõe Abigaili käest. Talle saadeti see sõprade poolt, aga talle väga ei sobinud, et seal nii palju klaveripartiid sees oli. Nii ta andiski selle mulle ja olen talle ja Jumalale väga tänulik! :)

Mõned uued head avastused minu jaoks:

Eile oli huvitav KFS-i õhtu, teemaks God&Science. Oli paralleeldiskussioon, külalisteks ateistliku ühingu esindaja ja üks kfs-i tüüp, mõlemad teadlase taustaga. Meeletult rahvast oli, vast kuskil 200 inimese ringis, terve ruum oli puupüsti täis. Väga asjalik diskussioon, jäädi rahulikuks ja ei laskutud demagoogiasse. Mul on nii palju mõtteid sellest teemast, et kui aega leian, kirjutan vist uue blogipostituse. :) Aga hetkel peaks hoopis koolitööga tegelema, tähtaeg on varsti käes!!!

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Mina telliksin christianbook-ist. Seda konkreetset ma ei leidnud (vb polnud seal lihtsalt pilti), väljaandja muidu Hal Leonard, aga otsisin ja leidsin mitmeid teisi põnevaid variante: http://bit.ly/eKSU8K
    Kalli-kalli ja õnnistusi! :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete