20 March 2011

Kevad

Heihei! Siin on täiega kevad ikka. Täna oli umbes 7 kraadi sooja, päike paistab, linnud laulavad, lilled (lumikellukesed ja mingid kollased lilled) õitsevad ja väljas oli väga mõnus. Tahtsin ujuma minna, aga kasutasin päikest ära ja käisin hoopis jooksmas. Veits pika tiiru võtsin ette, olin lõpuks ikka päris läbi. Liigutada on hea, olengi vast liiga palju jälle arvuti taga istunud. Inkscape-sõltuvus on jälle veidi tagasi tulnud. See iseenesest polegi nii halb, sellist oskust saab kindlasti päris hästi ära kasutada. Mõned paremad palad (üldiselt tutorialite järgi tehtud, mitte oma ideed):

arvuti esmaabi

smashing

 

 

 

kell küünal

Toredaid kohtumisi on ka olnud. Käärameeste pere kolis siia mõneks ajaks ja eelmisel reedel käisin neil külas. Nende pisitütar on üks kõige nunnumaid väikeseid olendeid, keda ma näinud olen. Poisid õpetasid mind paari nuputamismängu mängima - halle ajurakke pidi ikka kõvasti liigutama. Pühapäeval peale kirikuskäiku käisin ka siinsete eestlaste kevadpeol, mis oli ka üldiselt täitsa vahva.

Esmaspäevane suurKFS oli samuti toredam kui võib-olla kunagi varem. Kõneleja oli inglisekeelne (ilma sünkroontõlketa on ikka palju lihtsam aru saada), teemaks oli suhted, aga tavapärasest hoopis erinevast vaatenurgast, Martin Buberi filosoofia põhjal. No ja pärast sai praktiseerida, ma jäin kaheks tunniks veel sinna ühe tüdrukuga juttu rääkima, saime jagada mõtteid erinevatel teemadel, eriti sellest, mida Jumal on teinud ja tegemas, kuidagi päris eriline aeg oli.

Vaatasin täna ühte hästi-hästi head videot, lingi sain J-lt. No ma ei või, Jumal on ikka niiiii lahe, ta on iga inimese eriliseks loonud!!! :D

Muidu koolis on jälle vaja natuke intensiivsemalt töötama hakata, varsti on vaja üks kirjatöö ära esitada. Praegune aine on ausalt öeldes igavapoolne ja kohati isegi surmigav (näiteks teatud artiklid, mida meil oli vaja lugeda), aga no tööd jälle sellega nii palju kui eelmiste ainetega ei tundu olevat. Positiivne on see, et kui see paari nädala pärast läbi saab, siis ma tulen Eestisse!!! Jeeeee!!! Kolmeks nädalaks!!! Jeee!!! :D:D Jah, järgmisest ainest tuleb seetõttu nädal aega pausi panna, aga mulle tundub, et asi on seda väärt. Tulen Tartusse, siis lähen veidikeseks Kiisale ja tulen jälle Tartusse. Sellega seoses pean hakkama ilmselt kuskilt öömaja otsima, kuuldavasti pidavat Pepleri korter pisut ülerahvastatud olema. Aga kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!

Ilusat kevadet, armsad! Sulagu teil lumi kiiresti!

3 comments:

  1. Viljandi mnt-le mahud, kui tarvis peaks olema :)

    ReplyDelete
  2. Nii tore Sinu kevadest lugeda, armas Mai!
    No ja siis jätan meelde, millal tulemas oled, et kohtuda.
    Kallistan ja õnnistusi rõõmsaid :)!
    Kiisu

    ReplyDelete
  3. Aitäh, Carmen, jätan selle lahke pakkumise kindlasti meelde! ;) Õnnistusi!!!
    Ja Kiisule ka vastu suured õnnistused ja kallid! :)

    ReplyDelete