19 September 2010

Üks kibekiire postitus

Kibekiire sellepärast, et raamatukogu pannakse 15 min pärast kinni, aga ma lihtsalt tahtsin üle pika aja jälle teada anda, et minuga on kôik korras ja ma olen ikka rôômus ja ônnelik ja kôik on tänu Jumalale hästi.
Kool on täie jôuga käima läinud. Eelmine nädal möödus esimese projektiülesandega tegeledes. Ka vabadel päevadel istusime pikki päevi koolis arvutite taga! Oli suuremas osas rühmatöö, meie projektala oli Bispebjerg bakke (kes huvi tunneb, vôib kiigata www.bispebjergbakke.dk), tegime Autocad-is sellest kohast mudeli, selle peale terve hunniku terrain style ja analüüsisime igatepidi... Täitsa pônev! Ja lôpuks pidime igaüks individuaalselt kaks A3 plakatit koostama (selleks kasutasin esimest korda InDesign-i).
Käisin kodugrupis kolmapäeval, see oli lahe. Väga internatsionaalne, juhtideks on üks iiri abielupaar. Ja nad olid väga pônevaid toite kokanud. Üks oli puding mingite marjadega, mille nimegi ma ei tea. Hakkame piiblit uurima sellise raamatu abil nagu Following Jesus. See nôuab peaaegu igapäevast tegelemist, seega loodan, et kuidagi ônnestub aega ôigesti majandada.
Eile käisin Nørrebro linnaosas mingis Lähis-Ida poes, aga olin rahakoti koju unustanud ja kôige jaoks taskus olnud mündist ei jätkunud. Sellest hoolimata pakkis müüjanoormees mulle kôik asjad kotti ja ütles, et vôin järgmine kord maksta. Ütles ka, et nad tahavad usaldada inimesi. See oli hirmus äge, Eestis vôiks ka selliseid poode ja inimesi olla!
Täna mängisin klaverit oma kirikus! Ja hommikul jôudsin käia veel siinses metokirikus. Aru ma küll môhkugi ei saanud, aga hea oli olla. Ja pärast kutsus pastor mind allakorrusele brunchile. Ja seal oli paar inimest, kes tundsid Olav Pärnametsa ja üks mees, kes oli aidanud Kuressaare metokirikut renoveerida. Äge!!!
Okei, nüüd on aeg otsas ja kôigest ei jôudnud rääkida, aga eks millalgi kirjutan jälle! Ja väga tahaks Eestist ka uudiseid saada! Igatsen!
Kallistustega Taanimaalt!

1 comment:

  1. Oh, nii rõõmustav! :)

    Kuule, siin Eestis on elu nagu ikka :) Põnev!

    Eks ma ka ikka veel püüan blogida... ma tegelikult sain hea argumendi ka enda kaitseks: nimelt ma ootan Mariliisilt pilte Albaania kohta. Siis saan taas blogima hakata. Vist... :D

    Õnnistusi Sulle!

    ReplyDelete